28 Haziran 2011 Salı

İkizler Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha önlemci olmaya bakmalısınız. Yeterince olgunlaşmamış konuları zorlamak ve hayata geçirmek kolay olmayacak. Özellikle para ile ilgili meseleler karşısında acele karar vermemelisiniz. Bazı kayıplar yaşamak kaçınılmaz olabilir. Kendi iç dünyanızı yeniden keşfe çıkmak ve sizi koruyan etkilere güvenerek kazançlı çıkabilirsiniz.

İkizler burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki insanların sorunları sizi o kadar çok yordu ki, kendi problemlerinize dahi zaman bulamadığınız anlar olabiliyor. Sevdiğiniz insanlarla yapacağınız bir seyahat sizi eski zindeliğinize kavuşturabilir.
İkizler burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte bir iş ilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

Aşk Yaşamı : Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İş Yaşamı : İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Para Durumu: Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Dikkat: İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.
İkizler burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın ilişkilerinizde güzelliklerin önemi oldukça büyük. Uyumlu ve güzel konuşan insanlar dikkatinizi çekiyor. Bugün iletişim konusunda oldukça rahat hareketler sergiliyor ve karşınızdaki kişilerin de rahatlamasını sağlıyorsunuz. Sizi destekleyecek arkadaşlarınıza kapınız daima açık olması onları da mutlu edecek.


İkizler Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder