30 Haziran 2011 Perşembe

Oğlak burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Oğlak burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumu

Temmuz hem güzel hem biraz gergin ve zor bir ay olacağa benziyor.

Geniş aile/ akraba ile ilgili bazı tatsız haberler gelebilir. Ama merak etmeyin sorun çözülür gibi. Bir sağlık sorun ise çözüme gider. Bu arada siz de bir sağlık sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.
Oğlakın başlarında doğanla
r bir kişi ile karşı karşıya gelebilir. Maddi kaynaklı konu tartışma yaratabilir. Ay sonu gibi sizin istediğiniz olur sonuçta.

Diğer detaylara geçersek…

Sosyal hayat canlanacak, arkadaş, dostlarla, sevdiklerinizle bol gezip eğleneceksiniz mekan içinde veya dışarıda. Eski veya yeni dostlarla görüşmeler, mutlu karşılaşmalar olacak. Yalnız bir sıkıntı üzerine kısa bir yol yapmanız söz konusu olabilir.

Bu ay siz de yakınlarınız da yollarda sıkıntılara karşı dikkatli olsun derim. Acele etmeyin, öfkeli araç kullanmayın derim.

Parasal olarak ay sonu daha iyi olacak gibi. Beklediğiniz yerlerden ve yeni gelişmeler, girişimlerden paralar gelecek, bu da sizi memnun edecek. Daha önce yaptığınız girişimler, çabalarınızın karşılığını almaya başlamak sizi mutlu edecek ve çalışmaya daha sıkı sarılacaksınız. İş koşulları gerek çabalarınız gerek yeni ve güzel sürprizli gelişmeler ile ilerleyecek, başarı kaydedeceksiniz.

Bu ay oluşacak iki önemli gökyüzü olayı var; 7 Temmuzda Oğlakta Ay Tutulması ve 22 Temmuzda Güneş Tutulması. Ay tutulması Oğlakın ikinci yarısında doğanları, yani 2-10 Ocak arası doğanları etkilerken, güneş tutulması Oğlakın son günleri doğanları etkileyecek.
Ay tutulması sizi bir sorundan kaçmak için seyahate sevk edebilir. Canınızı sıkan olaya mantıklı bakmayı bileceksiniz gergin hava esse de. Güneş tutulması evli olanların eşlerinin ailesi ile sorun yaşatabilir. Veya başka bir akraba veya geniş aileden biriyle ilgili bir sorun doğurabilir. Sevdiğiniz birinin veya kendinizin sağlık sorunu üzebilir. Ama sağlık sorunu tedavi ile çözüme kavuşabilir.

Aşk ve evlilik cephesi fena görünmüyor. Canlı ve enerjik ve heveslisiniz. Eski bir sevgiliden haber gelebilir, şayet bitti ise, yeni kişiler çıkabilir. Ancak şahsi yıldız haritanız uygun değilse evlilik bu sene olmaz gibi. Kalıcı ilişki kurmanız söz konusu, beklentilerinize karşılık alacağınız güzel bir beraberlik olabilir ama evlilik hemen gündeme oturmaz gibi.
Evli olup da sorun yaşayanların sorunları giderek tırmanacak gibi görünüyor. Bu ay hem ay hem güneş tutulması varken, özenli ve temkinli olmaya çok gayret etmeniz gerekir. Aksi taktirde tutulmalar ipleri koparıp atar.


Oğlak burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder