26 Haziran 2011 Pazar

Kova Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni bilgiler edinme ve araştırma arzunuz bu dönemlerde o kadar yoğunlaştı ki, çevrenizde gelişen önemli olayları bile görmüyorsunuz. Duygularınıza karşılık verecek insanı henüz bulamadınız.
Kova burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ruh durumunuz bugünlerde bir coşma isteği içinde. Bugünü, özel günler sayfanıza yazmanız çok mümkün. Biraz duygusallığın pençesindesiniz. Kırılganlığı iş edinmiş gibi davranışlarınız var. Akşam saatlerinde alacağınız telefonda uzun, uzun konuşup konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak, o an ve önümüzdeki günlerde tavırlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir. Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz belki de. Uzaklarda bir yerde gördüğünüz umut, kapınızın önünde olabilir.

İş Yaşamı : Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğinizinki gibi gelebilir. Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor.

Para Durumu: Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir. Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak.

Dikkat: Bir arkadaşınızla ilgili yapılan dedikoduların üzerine gitmenizde yarar var. Bu, sizin iyi bir dostluk gösteriniz olacak.
Kova burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir gün geçireceksiniz.


Kova Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder