28 Haziran 2011 Salı

Boğa Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Dikkatli davranmanız halinde kazançlı çıkabilirsiniz. Parasal konularda yeni fikirler ve arayışlar içindesiniz. Yeni kaynaklar elde etmek bu dönem önceliğiniz olacak. Birden fazla iş konusu ve çalışma kapasiteniz sayesinde bütçenizi toparlama şansı bulabilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz paralarda ise kafa karıştıran durumlar yaşanabilir

Boğa burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birçok aşk arasında tercih yapmak zorundasınız. Kalbiniz ne diyorsa ona kulak verin. Çevrenizle yaşadığınız çıkar çekişmelerini artık bitirin. Bu durumdan en kârlı çıkacak kişi sadece siz olacaksınız.
Boğa burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşiyorsunuz. Geçmiş anılara bu kadar takılmamayı becerebilmelisiniz. Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar.

Aşk Yaşamı : Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

İş Yaşamı : Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğiniz iş projeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Para Durumu: Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dikkat: Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

Boğa burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Merkür ve Ay aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Kendinizin çizerek ortaya koyduğu sistemlerinizin, disiplin prensipleri olarak yaşama uyarlanması güzel ve sizi başarılı kılıyor.


Boğa Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder