28 Haziran 2011 Salı

Başak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata çok daha esnek bakıyorsunuz. Sizi iyimser kılan gelişmelerle çok şey kazanabilirsiniz. Yeni bağlantılar kuracağınız bu dönem hayatınıza yabancılar girecektir. Başkalarının düşünceleri ekseninde bakış açınızı yenileme şansınız var. Eğitsel çalışmalarınıza daha geniş bir açıdan bakmanız halinde başarılı olmanız hiç zor olmayacak.

Başak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin temel ihtiyacınız kendi farklılığınızı keşfetmek olacaktır. Sıra dışı özelliklerinizi sergileyebileceğiniz bir işte çalışmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde uyumlu tavırlarınız göze çarpacak.
Başak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz, çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum meyvelerini verdi. Şimdi bütün sorun bunu korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. O da sizin kararlılığını takdir ediyor.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinizden kaynaklanıyor. Sabah sevdiğinizle ilgili iyi bir haber alabilirsiniz.

İş Yaşamı : İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin aslı astarı yok, içiniz rahat olsun. Olumlu söylentinin ise gerçekleşme ihtimali çok fazla.

Para Durumu: Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

Dikkat: Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Sizin için en hayırlısı onun söylediklerine kulaklarınızı tıkamak olacak.

Başak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gizliliklere ilgi duyacağınız bir gün. Duygusal konularda isteklerinizdeki artışların yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, kendinizi daha iyi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Amaçlarınızın saptırılması konusunda taviz vermek istemediğiniz için, işlerinizin yavaş seyrine aldırmamalısınız. Karşı tarafın düşünceleri önem kazanacak.


Başak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder