24 Haziran 2011 Cuma

Oğlak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Evde hareket, iletişim ve yenilenmeler dikkat çekiyor. Ancak beklenmedik gelişmeler yerleşimle ilgili konularda sizi zorlayacaktır. Aynı zamanda anne ya da baba ile ilgili meseleler karşısında huzursuzluk duyacaksınız. Biraz esnek olmanız, alışılmamış koşullara uyum göstermelisiniz. Tamamlanması gereken işler yanında, elinizdeki maddi kaynakları korumalısınız.

Oğlak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu aralar anlaşılmamak gibi bir endişe taşıyorsunuz. Aslında bunun sorumlusu siz de olabilirsiniz. Kendinizi karşınızdakine iyi anlatamamaktan doğan sebepler tamamen kabuğunuza çekilmenize neden oluyor.

Oğlak burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorsunuz ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızı bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi aldı götürdü sizden. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir.

Aşk Yaşamı : Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ve uzun bir ilişkiyi aşka tercih ediyorsunuz. Artık aranızda aşk olmamasına rağmen yaşadığınız birliktelikteki güven ve huzur size yetiyor.

İş Yaşamı : Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız. Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Umutlarınız boşa çıkmayacak.

Para Durumu: Çok yakında yaptığınız büyük bir ödeme gözünüzü korkutuyordu ama korktuğunuz gibi olmadı. Önceden belli bir hazırlığınız olduğu için, kolayca üstesinden geldiniz. Parayla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Dikkat: Uzak bir akrabanızın sağlık sorununun çözümü için sizin desteğinize ihtiyaç var. Koşullarınız uygun olmasa da yardım edecek en uygun kişi sizsiniz


Oğlak Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder