25 Haziran 2011 Cumartesi

Oğlak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Oğlak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında insanlara danışmanlık yapanlar kendi problemleri için bu hizmete ihtiyaç duyabilirler. Eşinizle olan sorunlarınıza ailenizin müdahale etmesini önleyin. Bugün ans oyunlarında yüzünüz gülebilir.
Oğlak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir. Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz.

Aşk Yaşamı : Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor.

İş Yaşamı : Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeri iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Para Durumu: Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor. Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Dikkat: Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.
Oğlak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip etmekten karlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir gün.


Oğlak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder