30 Haziran 2011 Perşembe

Aslan burcu Temmuz 2011 aylık burç yorumları

Aslanları çok yoğun ve önemli bir ay bekliyor.

Adımlarınızı çok temkinli ve dikkatli atmanız gerekir, bir anda tartışmaların alevlenmemesine özen gösterin derim. Stresli ve hassas bir dönem. Vereceğiniz kararlar, atacağınız adımlar bu seneye damgasını vuracak. O yüzden fevri hareketlerle bırakın bu ayı, seneyi berbat etmeyin derim. Bu ay sağduyu en önemli aracınız olmalı. Yıldız desteği var merak etmeyin ama bu desteği arkanıza almak sizin ustalığınıza bağlı olacak ve sorununuzu gerçekçi bir bakışla kabul etmeye bağlı olacak. Ve egonuzu kontrol etmenize bağlı olacak. Ve karşı tarafın da güçlü olduğunu kabul etmenize bağlı olacak. Denge ve sağduyu, tavsiyem size bu ay.

Yukarıda bahsettiğim durum kiminizde biriyle düşmanca bir karşılaşma şeklinde olurken, kiminizde de yakın biriyle bir mesele yüzünden karşı karşıya kalma şeklinde olabilir. Ne olursa olsun fevri çıkışların bir sonuç vermeyeceğini bilin derim.

Temmuz’da sizi epeydir sıkan bazı mesleki, parasal sorunlar doruğa çıkacak. Sorunları çözmek için sabır sınırınız epey denenecek ama yine de siz siz olun kavgaya yönelmeyin. Amacınıza ulaşmak için akıllı ve politik gidin. Bu şekilde sorununuzu ay sonu çözmeye başlarsınız. Ayın başında bir haber, veya bir görüşme yada bir yazılı kontrat sizi sevindirecek ve bir amacınıza ulaştıracak. Ancak karşı kaldığınız kişiler öyle böyle değil, dikkat edin. Politik giderseniz bazı kişilerin desteğini ay ortası itibariyle almaya başlarsınız ve çarkı kendinizden yana çevirmeyi başarırsınız. Ay sonu bir başka idealinize veya amacınıza kavuşabilirsiniz böylece. Ama dikkatli ve politik gitmezseniz maddi-manevi kayıp daha büyük olur.

Bu ay dost tavsiyesine kulak verin. Bu ciddi sorununuzu çözmek için dostların veya evli iseniz eşinizin desteğini alın.

Dediğim gibi bu ay bir amacınıza ulaşmayı başaracaksınız. Bunun için dostların veya yakınların desteği önemli olacak bu ay.

Bu sene yaşadığınız yeni tecrübeler ve tanıştığınız yeni kişiler size çok değerli hayat dersleri vermiş olsa gerek. Bunlar sizin yolunuzu daha açık ve kesin belirlemenizi sağlayacak. İşte, bu tecrübelerin faydasını bu ay çok fazla görmeye başlayacaksınız.

Aşk ve evlilik konusuna gelince, bu konu gerçekten iyi görünüyor sizin için. Ancak kafanız netleştiyse, tecrübelerden gerekli dersleri aldıysanız…
Eğer bu yoğun olaylar zinciri içinde kendinizi savurduysanız, rüzgarın arttığı Temmuz ayı elinize geçmiş olanların ellerinizden kayıp gittiğini göreceksiniz. Şayet doğru kişiyi bulduysanız, bir teklif yapma veya alma olasılığı var. Yani evlilik hayalinize kavuşma şansınızı yüksek görüyorum. Kalbi boş olanlar ise kalbini birine kaptıracağa benziyor ay sonu.


Aslan burcu Temmuz 2011 aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder