3 Temmuz 2011 Pazar

İkizler Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.
İkizler burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında yeni sistemleri bünyenize adapte ederken yaşayacağınız sorunlara bir de eski kuşağın muhalif olması ekleniyor. Eski dostlara kapadığınız kapıları artık açmalısınız. Aşk hayatınız hareketleniyor.
İkizler burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

Aşk Yaşamı : O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İş Yaşamı : İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Para Durumu: Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Dikkat: Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

İkizler burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Siz, sorunlarınızla başa çıkmasını becerebilen ender akıllı insanlardansınız.


İkizler Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder