3 Temmuz 2011 Pazar

Yengeç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yoğun olan iş hayatınızda performansınızı etkileyecek sorunları soğukkanlı bir tutum izleyerek çözebilirsiniz. Konuşma yeteneğinizi kullanarak arzuladığınız başarıyı yakalayabilirsiniz. Sağlık durumunuz çok iyi.
Yengeç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. Teklif etmekten kaçınmayın. Bugünlerde aktif bir yapınız var, çok daha hareketli bir yaşam düşlüyorsunuz. Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi.

Aşk Yaşamı : Tutumunuz, öğrenildiğinde can sıkıcı olabilir. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmamalısınız. Oysa o, bu konuda çok ağzı sıkı davranıyor. İş yaşamı : Sizden daha deneyimli birinin yaptığı iş size önerilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu hissedeceksiniz. Altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz.

Para Durumu: Elinize geçmesi muhtemel yüklü bir para, sizi yeni kararlara sevk edebilir. Elinizdeki bir malın paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Bununla ilgili gelişmeler yarın alacağınız bir haberle başlayabilir.

Dikkat: Her şeyi herkese anlatmak zorunda değilsiniz. Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz.
Yengeç burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.


Yengeç Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder