26 Haziran 2011 Pazar

Balık Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güvenmenize rağmen, hatalar açık bir süreç içindesiniz. Özellikle mesleki konularda, sır saklamanız gerektiğini artık öğrenmelisiniz.

Balık burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tarafsız kalmanız gereken durumlarda objektifliğinizi koruyamayarak duygusal biçimde yakın olduğunuz insanların lehine kararlar veriyorsunuz. Bu durum ileride size zor anlar yaşatabilir. Bütçenizi denkleştirmelisiniz.
Balık burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir tanışma yaşayacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta taraflara pek haz vermeyecek gibi görünüyor. Detaylara takılabiliyor, onları sorunun parçaları değil, esası gibi görebiliyorsunuz. Sorunlarınızın çözümündeki zamanlama problemlerinizin altındaki nedenlerden birinin bu olabileceğini düşünmelisiniz.

Aşk Yaşamı : Aşk dünyanızda yapay mutsuzluğunuzun arkasında, göremediğiniz umutlar var. Onu hala unutamamış olmanız, sıradan ilişkilerin ötesinde daha etkili bir şeyler yaşamanıza meydan vermiyor.

İş Yaşamı : Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Para Durumu: Yoğun çalışma hayatınızın, ekonomik olarak emeğinizi karşılamadığına dair inancınız sizi günden güne isteksizleştiriyor. Önümüzdeki günler içinde çok belirgin biçimde düze çıkabilirsiniz.

Dikkat: Hiç alakalı olmadığınız üzüntüler yaşayabiliyorsunuz. Aşırı duyarlı oluşunuz, kendi sorunlarınız dışında birçok sorunu derinden hissetmenize neden olabiliyor.

Balık burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız.


Balık Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder