28 Haziran 2011 Salı

Yay Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi yeteri adar ortaya koymalı işlerinizi toparlamaya bakmalısınız. Artan iş yükünüz ve tamamlanması gereken konular yorucu olacaktır. Neysi i iş ortamında geniş imanlara kavuştuğunuz bir dönem söz konusu. Yeni teknikler ve eğitim imanları sizi oldukça verimli kılabilir. Sağlıkla ilgili sorunlarınızı yeniden ele alarak aşama elde edebilirsiniz.

Yay burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Başarı için sizde doping etkisi yapacak faktörleri iyi kullanırsanız hedefinize çabuk ulaşabilirsiniz. Ortak yürütülen projelerde titiz bir etüt çalışması yaparsanız ileride oluşabilecek aksaklıkların önüne geçebilirsiniz.
Yay burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok merak ettiğiniz bir konu bugün aydınlığa kavuşabilir. Öğrendiğiniz şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Siz yine her zamanki gibi hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gideceksiniz. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işini kolaylaştıracak bir enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissediyor. Bu duyguyu yaşamasına neden siz değilsiniz ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var. Bugün bu konuda sizinle dertleşmek isteyebilir. İş yaşamı : Bugün en çok zamansızlıktan yakınacaksınız. Aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Para durumu : Gecikmiş olan bir ödemenizi bugün ödeyebileceksiniz. Para durumunuzdaki düzelme moralinizi de düzeltiyor. Aklınızdan geçirdiğiniz pek çok satın almak istediğiniz şey var. Onların da sırası gelecek.

Dikkat: Sizden anlayış bekleyenlerin bunu açıkça söylemesi gerekmeyebilir. Çevrenizde bunu açıkça ifade etmeden sizden anlayış bekleyenler var.
Yay burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kombinasyon burçlarınız Koç’tan önemli destekler alıyorsunuz. Bu dönem olumlu yönlerinizi ortaya çıkarırken, enerjinizin sizi desteklediğini göreceksiniz. Yaşam kaliteniz ve isteklerinizde paralel bir artış gözlenecek. Düşüncelerinizi karşı tarafla paylaşırken, buyurgan bir tavır içinde olmanız, çevrenizde yanlış algılanabilir.


Yay Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder