23 Haziran 2011 Perşembe

Boğa Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İçinde bulunduğunuz şartlar değişmeye başlıyor. Arkadaşlıklar ve sosyal hayat sizi mutlu etmiş olmalı. Fakat ilerleyen saatlerde gündeminizi değiştirme şansınız olmayacak. Biraz içe dönmek, sizin dışınızda gelişecek ani olaylara akılcı yaklaşmak gerekebilir. Büyük risklerden kaçınmalı, duygusal endişeleri büyütmemelisiniz. Sağlığınızı zorlayan temel korkularınızı yenmelisiniz.

Boğa burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kafanızı karıştıran ortamlardan uzak durun. Yakın dostlarınızla iletişim kopuklukları yaşıyorsunuz. Biraz ketum olmayı deneyin. Sırlarınızı herkese anlatmaktan vazgeçin. Sağlıklı yaşam için spor yapın.
Boğa burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizde alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz olayları yeniden bir düşünün, bu düşüncelerin haklılığını daha iyi göreceksiniz.. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın, dolaylı olarak mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu aramanız, sizi yeni düşlere yöneltebilir.

Aşk Yaşamı : Aranmayı bekleyerek belki de zaman geçiriyorsunuz. Onun da aynı beklenti içinde olmadığından çok mu eminsiniz ? Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerde iş yükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Para Durumu: Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyalleri çok yakında alabilirsiniz

Dikkat: Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.
Boğa burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz


Boğa Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder