25 Haziran 2011 Cumartesi

Akrep Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Akrep burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışanlarınızdan bazılarını yenilemenin zamanı geldi. Daha fazla verim almak için bir an önce gerekli finansı sağlayıp işe koyulun. Sevdiğiniz insanla çıkacağınız tatilde tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.
Akrep burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

Aşk Yaşamı : İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

İş Yaşamı : Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Para Durumu: Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dikkat: Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

Akrep burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Evrensel bir derinliğe sahip olduğunuz için, çevrenizde anlaşılmaz bir tablo çiziyorsunuz. Bugün yakın yollardan alacağınız haberlere şaşırmamalısınız.


Akrep Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder