30 Haziran 2011 Perşembe

Akrep Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Akrep Burcu Temmuz 2011

Temelde tutulmalar geri geldiğinden, şans eseri kendini epeyce hasta hissedebilirsin..İlki bir ay tutulması, 26 Haziran’da meydana geldi ve ikincisi, bir yeni ay güneş tutulması, 11 Temmuz’da vuku bulacak..Tüm tutulmalar ani ve beklenmedik ayarlamalar gerektirir fakat Oğlakta – Yengeç- meydana gelenler – Akreplere dosttur..Bu demek oluyor ki işler lehine dönebilir, başlangıçta sen bu tutulmanın neticelerinden hoşlandığından pek emin olamasan da..Muhtemelen tutulma zamanı bir gerçek ortaya çıkıyor!

Seyahat de şimdilerde ve önümüzdeki aylarda epey olası..Çok şükür ki şu tutulmalar,çalışmaktansa gönül eğlendirip dinlenmek adına sıklıkla kaçamak yapma olanağı verecekler..İstisnai bir seyahat için 11 ve 26 Temmuz’da olsun gözün..Alternatif olarak, şimdilerde yurtdışındaki firmalarla çalışmaya başlayabilir ve bunu epeyce genişletici ve eğlenceli bulabilirsin..Üniversite araştırması, özgün araştırmalar (hükümet destekli) ve uluslararası ticaret de olası ..

Tüm bu olup bitenleri dengeleyebimek adına bir parça eğlenceye ihtiyaç duyacaksın, yönetici gezegenin Mars sana bunu yapabilmen için görev başında olacak..Yılın bu zamanına kadar asla fırsat bulamamış olduğun kadar fazla zamanın olacak sosyalleşmek adına 29 Temmuz itibariyle..Alışılmadık biçimde hayat dolu olduğun bir dönem olacak..

25 Temmuz’da (4 gün fazla ya da 2 gün eksik) bir ev, emlâk ya da aile meselesi ile ilgilenmen gerekecek..Yeni bir kira sözleşmesi imzalaman gerekebilir veya bir ev satın alabilir, satabilir veya bir evi kapatabilirsin..O haftasonu, yatak odan için yeni bir gardrop sipariş verebilir veya evinde oturup gelecek olan bir teslimatı beklemen gerekebilir..Evle ilgi bir takım tadilatlara girişmenin de tam sırası..Evle ilgili alınacak büyük kararlarını Ağustos’a kadar bekletmeden bu ay içinde almalısın..

Önemli Tarihler:

Tatil mevzuusu büyük ve acil iyeti olan bir mesele, o yüzden valizlerini hazırla..İşten ziyade key fi bir tatile benziyor bu..

Haziran ayında seyahat etmiş olabilirsin ama Temmuz’da bu seyahatlerin fazlası görünüyor ve yıl sonuna kadar da bu trend devam edecek..

11 ve 26 Temmuz’daki seyahatler 4 yıldızlı ve muhtemelen spontane olacaklar..

11 Temmuz civarı bir kontrat imzalama çünkü detaylara tam hakim olmayacaksın..Bir hafta mühlet tanı kendine..

Ev ve emlak işlerine eğil – bir devremülk – 25 Temmuz’a kadar, daha sonraya bırakma..

9 Ağustos yeni ayından sonra gelecek ay işle alakalı tatminkâr haberler alabilirsin..Bu aydan hazırlanmaya başla – özgeçmişini şimdiden güncelle..Şimdilik ayın 12'si gibi parayla ilgili güzel haberler alabilirsin..

Romantik açıdan, bu ay aşkı bulmak adına arkadaşlarının hiç olmadığı kadar yararı dokunabilir sana..Aşka dönüşme potansiyeli olan bir arkadaşın bu ya da arkadaşlarınca yeni biriyle tanıştırılabilirsin..Bu demek oluyor ki çıkıp dolaşmalısın..

21 Temmuz’da bir kutlama var, aşk yaşamın nasibini alıyor olabilir bu kutlamalardan..

Aşkta en parlak günler: Temmuz 1,2,10,11,15,18,19, 24-26 ve 29.


Akrep Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder