28 Haziran 2011 Salı

Aslan Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında çok olumlu bir döneme ilerlemektesiniz. Uzun süredir hazırlık yaptığınız ve kendinizi geliştirdiğiniz deneyimler kariyerde hayata geçebilir. Aynı zamanda üstlerle ilişkilerde genişleme ve destek şansı bulacaksınız. Bu dönem artan sorumlulukları ciddiyetle ele almalı, somut işler çıkarmalısınız. Bu şartlar size güven kazandıracak
Aslan burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eski bir dostunuz sizi hem nostaljik günlere götürebilir hem de geçmişteki hatalarınızı şimdi daha net görmenize yardımcı olabilir. Şu an sahip olduğunuz değerlere sıkıca sarılın. Maddi durumunuz iyi.
Aslan burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. Bugünlerde de size enerji gerekiyor. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Akşam kalabalık bir grupla program yapabilirsiniz. Organizasyon için epey çalışmanız gerekecek. Yine de memnun olmayanlar çıkabilir.

Aşk Yaşamı : Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark edebilirsiniz. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir.

İş Yaşamı : Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz ve gelecek günler parlak gözüküyor.

Para Durumu: Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var. Bugün bu konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Dikkat: Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremiyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.
Aslan burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yönetici gezegeniniz Güneş sizi duygusal ve sevdiklerinize düşkünlük veriyor. Bu gün yollarla ilgili planlarınız var ve iletişime çok önem vereceksiniz. Ani öfkelerden uzak kalın.. Kişisel cazibenizin yüksek tavanlara vuracağı bu günde, isteklerinize kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Yüksek ideallerinizi ilgilendiğinizi, yön değiştirmemelisiniz.


Aslan Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder