18 Haziran 2011 Cumartesi

Kova Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda bulunan Ay size güvenle hareket etme imkanı veriyor. Kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz her konunun üstesinden gelebilirsiniz. Planlarınızı daha derin bir bakış açısı hayata geçirme şansınız olacak. Kişisel konular ve kendi istediğiniz yönde ilerleme arzunuz önünüzü açacaktır. Ancak başkaları üzerindeki etkinliğinizi baskı şeklinde kullanmamalısınız.

Kova burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size benzer yönleri olan kişilerin deneyimleri ilginizi çekebilir. Aşkta kritik bir dönem yaşıyorsunuz. Kaprisli insanlardan uzak durmanız gönlünüzün burkulmasını önleyecektir. Beklediğinz para geliyor.
Kova burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir. Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Para Durumu: Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

Dikkat: İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.
Kova burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle farklı dilleri konuştuğunuzu biliyorsunuz. Onlar sizin düşündüğünüz her şeyi, yanlış algılıyorlar. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız ediyor. Fakat siz aldırmıyorsunuz. Disiplinden nefret ediyorsunuz. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı.


Kova Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder