23 Haziran 2011 Perşembe

Başak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha dikkatli ilerlemeniz gerekiyor. Ortaklıklar ve evliliğinizle ilgili temalar yorucu zamanlar getiriyor. İlerleyen saatlerde parasal paylaşımlar daha zor gelişmelere işaret edecek. Her alanda işbirliği içinde olmalı, ani pürüzlere dikkat etmelisiniz. Başkalarının desteği ile ilerlemeniz bu günlerde zor olabilir. Elinizdeki maddi imkanları ekonomi yaparak korumanız gerekiyor.

Başak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Bugün duygusal açıdan da zayıf olduğunuzu unutmayın. Mesai arkadaşları-nızla gereksiz sürtüşmelere girmeyin. Parasal açıdan kazanç-lı bir gündesiniz.
Başak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Eskiden beri tanıdığınız ama yeni samimi olduğunuz bir grup arkadaşınız, sizi de dahil etmek istedikleri projeler geliştiriyorlar. Bugünlerde bu düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayabilir. Çevrenizdeki herkesi düşünürken kendinizi biraz fazla erteliyorsunuz. Gözden kaçırdığınız bazı şeylerin, kıymetini göremeyebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi geliyor. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark ediyorsunuz. Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor.

İş Yaşamı : Tatilden sonra kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz. İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Para Durumu: Bazı kararlarınızı bir kez daha düşünmenizde yarar var. Vazgeçmeyi düşündüğünüz mülk ya da benzeri bir değer, sonradan yararsız pişmanlıklar yaratabilir.

Dikkat: Bugünlerde belki de biraz bencil olmanız gerekecek. Soylu bir davranışınız hak ettiği karşılığı bulmuyor, fedakarlığınızın muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

Başak burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.


Başak Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder