8 Haziran 2011 Çarşamba

Boğa Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aileniz ve evle ilgili konularınızda dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz daha çaba göstererek çok şey başarabilirsiniz. Yerleşimle ilgili sorunların baş göstereceği bu dönem yakınlarla ilişkilere önem vermeniz gerekiyor. Toprak ya da babanızla ilgili temalar sizi yeterince uğraştırırken, özel hayatınızı içine alan konulara karşı hassas davranmalısınız.

Boğa burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatında bir kısır döngü içinde umutsuzca ilerliyorsunuz. Her tanıştığınız insanda bir kusur arayıp kendinizi mükemmel görmeyin. Aşk dilinde konuşursanız karşınızdaki de size amacını söyler.
Boğa burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her dakikayı değerlendirmekten yanasınız, fakat bu düşüncenizi, davranışlarınızla pek belli edemiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin şikayetleri size çok şey anlatıyor, anlamaya çalışmalısınız. Birkaç arkadaşının aşk beraberliğinize pek olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Çabalarınıza rağmen düzene sokmayı beceremediğiniz konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Genel durumun getirdiği çözümsüzlüklerin yanında, özel bazı hatalar da problemler yaratıyor.

Para Durumu: Yakın ilişkilerinizdeki para konulu sürtüşmeler bugünlerde ritmini düşürebilir. Aldığınız son önlemler bir parça işe yarayacak. Parasal destek verdiğiniz kişiler, yakında size mutlu haberlerle gelebilir.

Dikkat: İlginç bulduğunuz kişilikler sizi bugünlerde yanıltabilir. Çevrenizdeki birtakım insanların sıradanlığını fark edecek ve buna sevineceksiniz.
Boğa burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Bugün hata yapmaktan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.. Hırslı yapınızı ortaya çıkaracak olaylarla gündeme geleceksiniz. Bugün, üstlerinizle aranızda sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.


Boğa Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder