8 Haziran 2011 Çarşamba

Kova Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İlişkiler ve ortaklıklar hayatınızı her açıdan etkilemekte. Yeni anlaşmaların ortaya çıkması ile ortaklıklarınız başka bir yöne gidebilir. Ancak tek başına ilerlemeniz kolay değil. Esnek olmalı, duygularınıza kapılmadan hareket etmelisiniz. İkili ilişkilerin getirdiği sorumluluklar ise üzerinizde aşırı baskı yaratacaktır. Sabırlı olmalısınız.

Kova burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Katı tutumunuz yüzünden çoktandır size yaklaşıp açılmaya çalışanlar için açık kapı bırakmalısınız. Eğer onlara ayak uydursanız neşeli anlar yaşayacaksınız. Sevdiğinizi ihmal etmeniz onu üzüyor.
Kova burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı özel zevklerinize yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersiz gelecek bir konuğunuz var. Bu konukla önemli alışverişleriniz olacak. Bir akrabanızın ilişkilerindeki özensizliğini sorun ediyorsunuz. Bununla ilgili kalabalık görüşmeler içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizi biraz ihmal ettiğiniz konusunda, o ve yakınlarınızın duyarlılığı her gün biraz daha artıyor. Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz.

İş Yaşamı : Bir çalışma arkadaşınızın olumsuz anlamda ısrarcılığı, sizi onunla ilgili bağlayıcı kararlara yönlendirebilir. Bazı konularda kendinizi geliştirme, yenileme ihtiyacı içine girebilirsiniz.

Para Durumu: Önümüzdeki günler içinde bazı açılımlarınız risk taşıyabilir. Muhasebe konularında zaaflar barındırıyorsunuz. Sizi sürekli uyaracak, destekleyecek birileri gerekiyor.

Dikkat: Önümüzdeki günler içinde erken yargılar yanılgıları getirebilir. Önemli bir konuda alacağınız iyi bir sonuçtan doğru bir yöntem izlediğiniz fikrini çıkarmamalısınız.
Kova burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenleri sayısı bir hayli fazla. Bugün Ay’ın konumu, özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacağınızı gösteriyor ve sakin bir şekilde durum değerlendirmesi yapacaksınız. Enerjinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsunuz.


Kova Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder