9 Haziran 2011 Perşembe

Aslan Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda sizi dikkat çekici ve etkileyici kılıyor. Kendinize olan güveniniz sayesinde yeni adımlar atmaktasınız. Hayatınıza yenilikler katabileceğiniz bu dönem başarılı geçebilir. İleriye dönük planlarınızda akıcı destekler bulmanız hiç zor değil. Bu dönem iş hayatında artan sorumluluklar sizi yıldırmamalı, Bazı engellere rağmen şans sizden yana olacak.
Aslan burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşkta yeni ayrılık yaşayanlar sakın üzülmeyin. Arayıp da bulamadığınız insanın karşınıza çıkması an meselesi. Birçok iş teklifiyle karşı karşıyasınız. Sizin için en prestijli olan için karar vermeniz gerekiyor.
Aslan burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Ama sevimli bir kalabalığınız olacak. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Kendinizce özelleştirdiğiniz birtakım konulara kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda elverişli dostlarla dolu.

Aşk Yaşamı : İlişkinize biraz daha avans vermeniz size kazandırabilir. Erken zorlanmaya başlamış görünüyorsunuz. Ama umutlu olmalı, mutlaka yapacağınız bir şeyler olduğuna inanmalısınız.

İş Yaşamı : Başvurularınıza yönelik tercih sıralamanızdan alacağınız bir haber sizi hareketlendirecek. Yeni fırsatları değerlendirmede, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Para Durumu: Daha güvenli bir işin ucundan tutup para problemlerinden kurtulacağınız günler hiç uzak değil. İş sorununuzu bitirmeden düze çıkamayacağınız çok belli. Ama üzülüp gocunmamalısınız, referanslarınız oldukça güven verici.

Dikkat: Planlarınızı başkalarıyla paylaştığınızda yapılan eleştirilerden etkilenmemeye çalışın. İyimser olmanız beklentilerinizde biraz hayalcilik gibi görünebiliyor.
Aslan burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.


Aslan Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder