8 Haziran 2011 Çarşamba

İkizler Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük hayatınızda pek çok değişiklik söz konusu. Yakın çevrenizde yaşanan canlılıkla kardeşlerle ilişkiler öne çıkabilir. Aynı zamanda düşüncelerinizle başkalarını etkilemeniz söz konusu. Ancak aşırı önemsediğiniz görüşlerinizi biraz esnek tutmalısınız. Eğitim hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler ve alacağınız güzel haberler sizi harekete geçirmeye yetecek.

İkizler burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni istekler içine girmenizi sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İyimser hareket etmeniz sorunlarınızın çözülmesinde önemli etken olabilir. Konut değiştirme planlarınız yakın zamanda gerçekleşiyor.
İkizler burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin kişisel birtakım dostluklarına daha seçici yaklaşması yönünde ısrarlarınız olacak. Meraklı insanların ilişkinizde kısa bir zamanda problem yaratacağına olan inancınız gerçeklik kazanabilir. İş Durumu : Davranışlarını dengeleyemeyen biriyle ilişkilerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Bazı gelişmeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Para Durumu: Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bilmeniz ve anlamanız, sizi bu konularda çekingenleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Dikkat: Olumlamadığınız şeylere karşı gösterdiğiniz tepkiyi denetleme güçlüğünüz var. İsteksiz olup onay vermediğiniz konularda daha yumuşak tavırlar içine girmelisiniz
İkizler burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. . Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır. Bugün. Ay’ın konumu, bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkacağınızı gösteriyor.


İkizler Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder