9 Haziran 2011 Perşembe

Yay Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi iyimser kılan pek çok gelişme söz konusu. Hayata daha geniş ve farklı gözlerle baktığınız bu dönem başarıya yakınlaşmaktasınız. Eğitim çalışmalarınıza hız vereceğiniz, yeniliklere adapte olacağınız gelişmeler söz konusu. Akademik çalışmaların öne çıkması ile yepyeni durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni haberler cesaretinizi artıracaktır.
Yay burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. İş yerinde size verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyorsunuz. Her fırsatta bunu dile getirin. Ailenizden birinin sağlık sorunlarıyla yakından ilgileneceksiniz.
Yay burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibiyse de bu durum, aşkın size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

İş Yaşamı : Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

Para Durumu: Umutsuzluğa kapılmayın, içinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri çok korkutmamalı.

Dikkat: Belli konularda insanlara biraz dayatmacı davranabiliyorsunuz. Bugün bu özelliğiniz nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Yay burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Akıllı kişileri sevdiğiniz malum. Bugün ortak ilişkilerinizle birlikte hareket etmek zorunda kalacaksınız.


Yay Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder