9 Haziran 2011 Perşembe

Terazi Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarla beraberlikler, sosyal çevrenizde yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Kendinizi dışadönük hissedeceğiniz bu günü değişik aktivitelerle doldurabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda verimli çalışmalar sizi hareketli kılabilir. Sosyal olanaklarınızı genişletebileceğiniz imkanlar yanında, işten gelebilecek maddi kazançlar göze çarpacak.

Terazi burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz inatla bir şey kazanamazsınız. Karşınızdaki kişinin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu azalabilir. Mesleğinizle ilgili seminerlere katılın.

Terazi burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Zorlama ilişkilerden kaçınmalısınız. Bugünlerde sorumluluklarınıza ağırlık vermelisiniz. Böylece kafanızı uzun süredir kurcalayan ayrıntılardan kurtulacaksınız. Sosyal hayatınızdaki hareketlenmeler bazı konularda kendinizle barıştığınızı gösteriyor. İnandığınız konulardaki ısrarcılığınız, bugün beklenmedik tepkiler getirebilir.

Aşk Yaşamı : Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz. Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son verme yanlısı görünüyorsunuz. Yeni yakınlaşmalar sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir.

İş Yaşamı : Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli bir iş yaşamınız olacak.

Para Durumu: Size ve yakın çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Dikkat: Hayal kırıklıkları sizi kimi konularda çekingen kılabilir. Hayatınızdaki bazı engellerinize daha girişimci bir bakışla bakmalısınız.
Terazi burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.


Terazi Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder