9 Haziran 2011 Perşembe

İkizler Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İletişim, haberleşme konuları dikkat çekerken, kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Zihinsel uğraşların yoğunluk kazanması sizi yeni şeyler öğrenmeye itecektir. Süregelen eğitim faaliyetleri açısından ise verimli zamanlar söz konusu. Yakınlar ya da komşularla artan iletişim yanında, destek göreceğiniz ilişkileri önemsemelisiniz.

İkizler burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Modayla ilgilenenler için ruha ve göze hitap eden yeni tasarımları ortaya çıkarma günü. Bir iş yemeğinde alacağınız bir teklif sizi onore edecek. Elinize geçen parayla konut sorununuzu gidermeye çalışmalısınız.
İkizler burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yeni ortamlarda çok değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Bu yakınlaşmalar, hedeflerinize yönelik adımlarınızı arttırabilir, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda özel olarak değerlendirdiğiniz birtakım beklentileriniz tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bu, sizi hareketsizleştiriyor, düş kırıklıkları yaşayabiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Para Durumu: Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Dikkat: Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.
İkizler burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Her işin belli bir sistemi var ve sizin aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyor olmanız sadece sizin hatanız.


İkizler Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder