8 Haziran 2011 Çarşamba

Yengeç Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Para durumunuz ve elinizdeki nakit kaynaklar önemli görünüyor. Bütçenizi yeniden planlamak konusunda kararlı hareket etmelisiniz. Ödemelerinizi yeniden planlamalı, değişik kazanç yolları aramalısınız. Daha fazla desteğe ihtiyaç duymanız sizde güven kaybına neden olabilir. Bu nedenle ekonomi yapmak, gereksiz harcamaları gözden gerek.
Yengeç burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Güçlü ilişkileriniz sayesinde yeni iş fırsatları elde edeceksiniz. Böylece maddi anlamda rahat bir nefes alma fırsatını da yakalayacaksınız. Sizden destek istelyen dostlarınızı kucaklayın. Sağlığınız için spor yapın.
Yengeç burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki küçük problemler bile sizi kolayca üzebiliyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Karşınızdaki insanın iyi niyetli ve ilişkiniz adına hala umutlu olduğunu görebilmelisiniz. Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirilerin suçlamalara dönüşmesinden çekinmelisiniz.

İş Yaşamı : İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz.

Para Durumu: Yakın çevrenizdeki tutumlu insanları hiç olmazsa bazı durumlarda örnek alabilirsiniz. Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil.

Dikkat: Bugünlerde keskin tartışmalardan uzak kalmaya gayret edin. İkili bir ilişkinizdeki tavrınız sizinle ilgili olumlu düşünceleri kuşkulu hale getirebilir.
Yengeç burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olabilir. Sınırlarınızı aşmak konusunda cesaretli davranacaksınız.Kişisel yatırımlarınız için uygun bir gün.


Yengeç Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder