8 Haziran 2011 Çarşamba

Kova Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konular, anlaşmalar günlük hayatınızı etkilemeye devam ediyor. Belirli bir denge içinde kalarak, yeni önerilere açık durmalısınız. Kazançlı çıkabileceğiniz yararlı sonuçlar hedefleme şansını kullanmak gerek. Yakın arkadaşlıklar ya da ilişkilerde ise daha olumlu zamanlar söz konusu. Yaratıcı yanlar ve olumlu paylaşımlar güne hareket katabilir.

Kova burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün zaman müsrifi olmayın. Planlı ve programlı bir sistemle hem zamanınız daralmayacak hem de işten kalan vaktinizi özel hayatınızda kullanma fırsatını yakalayacaksınız. Bir dosttan destek gelecek.
Kova burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz, ama ummayacağınız gelişmeler bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek.

Aşk Yaşamı : Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

İş Yaşamı : Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek bir iş görüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Para Durumu: Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Dikkat: Zor bir tercihle karşı karşıya kalabilirsiniz. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanızın yararlı olacağı bir ikilem bu.
Kova burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alacağınız bir gün. Duygusal ilişkilerinizi genişletmek ve çapını büyütmek istiyorsunuz. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek. Ay, bugün sizi olumlu etkiliyor. Zevklere düşkünlük olabilir.


Kova Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder