18 Haziran 2011 Cumartesi

Balık Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bazı gerçeklerle yüzleşmek ve sorumluluk almaktan korkan yanlarınız size sorun yaratabilir. Hazırlık sürecinde olduğunuz bu dönem dikkatli olmanız gerek. Bazı kabullenmeler ruhsal gelişiminiz adına olumlu sonuçlar getirecektir. Kendinizi serbest bırakmaya çalışmalısınız. Başkalarını içine alan sosyal çalışmalara yönelerek olumlu zamanlar geçirebilirsiniz.

Balık burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tarafsız kalmanız gereken durumlarda ne yazık ki objektifliğinizi koruyamayarak yakın olduğunuz insanların yanlışlarına rağmen lehine kararlar veriyorsunuz. Bu durum adil olma özelliğinizi tamamen zedeliyor.
Balık burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz. Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de bu kez aradığınızı buldunuz.

Aşk Yaşamı : Güvensizliğinizi kendi içinizde halletmeniz gerekecek. Sevildiğinizden emin olmak isterken, sevgilinizin arkadaşlarına her gün sizi nasıl sevdiğini anlattığından habersiz olabiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Bir çalışma arkadaşınızla birlikte gösterdiğiniz dayanışma zevkli bir iş ortamı yarattığı gibi, diğer çalışma arkadaşlarınıza da güzel bir örnek oluyor. Akşama doğru önemli bir telefon gelebilir.

Para Durumu: Parasal şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Biraz daha masrafsız yaşamayı becerebilmelisiniz.

Dikkat: Detayları kaçırıyor olabilirsiniz. Öncelikle bunu görmeniz ve esasa bundan sonra yönelmeniz gerekiyor.

Balık burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Siz duygu insanısınız. Geçmişi unutmaya çalıştıkça, anılara daha çok çekildiğinizi hissediyorsunuz. Eski öfkeleriniz yakanızı bırakmıyor. Bırakın her şey geçmişte kalsın. Bazen pişmanlıklarında güzel olabileceğini unutmayın. Maddeyle aranız iyi olsa da fazla düşündüğünüz bir konu değil. Son günlerde gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın


Balık Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder