8 Haziran 2011 Çarşamba

Akrep Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönem iş hayatınızı ilgilendiren konuları dikkate almanız gerekecek. Daha fazla disiplin ve kararlılık size beklediğiniz başarıyı getirecektir. Tamamlanması gerekli işler ve yeni sorumluluklar karşısında esnek olmanız gerekebilir. Diğer taraftan iş hayatında akıcı şartları kullanarak yeniliklerden yararlanabilirsiniz. Ev hayatına ait sorumluluklar ise sizi çeresiz kılabilir.

Akrep burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Romantik bir günün sonunda biraz da duygusallığınız nedeniyle kimi zaman gülecek, kimi zaman da ağlayacaksınız. Spor sayesinde formunuz günden güne gelişiyor. Sevdiğinize bir sürpriz yapın.
Akrep burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yetersiz kaldığınız konularda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkileyecek. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşüneceksiniz. Bugün birtakım umutlarınız yeniden hareketlenebilir. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Hayatınızda aşkı bu şekilde kenara aldığınız dönemleri zaman içinde yok edeceksiniz. Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi. Çok anlaşılır olmayan nedenlerle bugünlerde aşka kapalısınız.

İş Yaşamı : Çok dikkatli olmaya çalıştığınız bir gelişmede ön plana çıkacaksınız. Bir problemdeki hatanızı biliyorsunuz. Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız.

Para Durumu: Para sıkıntılarını soğukkanlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu özelliğiniz kolay toparlanmanıza yardımcı oluyor. İyi amaçlarla gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir.

Dikkat: Karşı çıktığınız konulardaki tarzınız yandaş edinmenizi engelliyor. Tepkimeciliğinizi frenleyemediğiniz bir sorunu bugünlerde daha da çözümsüz hale getiriyorsunuz.
Akrep burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay tepe evinizde ilerlerken, yanlış atılımlardan çekiniyorsunuz. Duygular ve istekler arasında farklı bir değişim söz konusu. Gizli inatçılığınızı kullanmak için uygun bir gün değil. Size uygun aktivitelerin bulunduğu ortamlarda; doğal yapınızı korursanız, kişisel çekiciliğiniz etkili olacak. İskelet sisteminizi zorlamamalısınız.


Akrep Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder