5 Mayıs 2011 Perşembe

Başak Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınıza girecek yeni kişilerle ilişkileriniz güçleniyor. Onların görüşleri ve farlı düşünceleri size yeni kapılar açabilir. Kendinizi yeniliklere açık tutmalı, esnek olmalısınız. Yurtdışı bağlantılı organizasyonların dikkat çekmesi ile iş hayatınızı yeniden yapılandırma şansınız var. Eskiyen kalıpların dışına çıkmanız gerekebilir. Yeni haberler size ilham verecek.

Başak burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi ne kadar çok ihmal ettiğinizin farkında olma lısınız. Bu şekilde hem fiziksel hem de ruhsal olarak zayıflıyorsunuz. Doktor kontrollerini ihmal etmeyin. Bir yakınınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceksiniz.
Başak burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılar da yaşayabiliyorsunuz. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir tepki bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak sizi sevindirecek.

Aşk Yaşamı : Kendinize yönelik küçük onarımlar yarar getirmeyecek, kendinizi tümden yenilemeniz gerekiyor. Çok önemsediğiniz ilişkinizde bu önemi yeterince ortaya koyamıyorsunuz.

İş Yaşamı : Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmamalı. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Bu sıralar sürpriz düşünceler gündeminize egemen olabilir.

Para Durumu: Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçeğe uymuyor. Aile içindeki bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyulacak.

Dikkat: İş yaşamınızda bugünlerde çok radikal düşünceler içine girebilirsiniz. Değişik bir alandan, çok gerçekçi bir yaklaşımla değerlendirmeniz gerekecek teklifler alacaksınız.
Başak burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

Başak Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder