29 Mart 2011 Salı

Yay Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün iyimserliğiniz artıyor. Pozitif haberler sizi anlayışlı kılabilir. Aynı zamanda kardeşler ve yakınlar hayatınıza daha fazla olanak sağlıyor. Duyacağınız sözler ilişkilerinizi geliştirmeniz açısından olumlu sonuçlar getirecektir. Duygu ve düşüncelerinizi ise yaratıcı biçimde ortaya koyuyorsunuz, Zihinsel çalışmalarda yapacağınız yeniliklerle ilerleme şansınız olacak.

Yay burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşkta yaşadığınız ayrılığa sakın üzülmeyin. Arayıp da bulamadığınız insanın karşınıza çıkması an meselesi. Bir çok iş teklifiyle karşı karşıyasınız. Sizin için en kârlı ve prestijli olan için karar vermeniz gerekiyor.

Yay burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Size duyduğu sevgiye karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız, sizi bugün duygulandıracak ve onu aramak için fırsat yaratacaksınız. Sorunlarınız, üzerine gittiğiniz ölçüde küçülüyor. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sorunlarınızda tasfiyeler yapacak. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. İçe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

İş Yaşamı : Bir konu üzerindeki gitgide netleşen haklılığınız, problemli tartışmaları kısa sürdürecek. Birtakım düzenleme işlerinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üreteceksiniz.

Para Durumu: Bir satın alma işiniz var. Yüklü, ama bir o kadar da zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Dikkat: Zamana ihtiyaç duyduğunuz hazırlıklarınız var. Bazı ertelemeler yapabilirsiniz.

Yay burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gücünüzün ve yaratıcılığınız farkında olacağınız bir gün içinde olmanız rağmen, huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirmelisiniz. Bugün oldukça yoğun bir gününüzdesiniz. Duygusal konularınızı sosyal yapınızla perçinliyorsunuz.

Yay Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder