29 Mart 2011 Salı

Kova Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken sizi dikkat çekici ve kararlı kılıyor. Pek çok konuda insiyatif alarak kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Yepyeni başlangıçlar yapacağınız bu dönem hayatınıza yenilikler katıyorsunuz. Yaratıcı düşünceler eğitim planlarınıza olumlu yansıyacaktır. İkili ilişkilerde yaşanan olumlu hava sizi daha yapıcı olmaya yöneltiyor.

Kova burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız yatırımlarla işinizde yükseleceksiniz.

Kova burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde birtakım işlerin tartışılacağı bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu toplantıda atacağınız bir adım, çok önemli kazanımların başlangıcı olabilir. Size fazlaca ısrarlı davranılan bir olayda tepkimeci bir tavra girmek üzeresiniz. Konuyla ilgili çok kararlı bir izlenim vermiyorsunuz. Birtakım uyarılar sizi kırıcı olmamaya yöneltecek.

Aşk Yaşamı : Gelecek planlarınızda bazı yeniliklere girişebilirsiniz. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyor, birlikteliğinizi her koşulda tartışılma dışı bırakabiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Bu beklemediğiniz bir gelişme olacak.

Para Durumu: Paranızın güvencede olduğu düşüncesi sizi rahatlatıyor. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara karşı cesaretlendiremiyor.

Dikkat: Çıkarlarınızın bugünlerde çeliştiği birine karşı biraz haksız bir tutum içindesiniz.

Kova burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gücünüzün karşı tarafın istekleri konusunda denemek isteyebilirsiniz. Sizin baskıcı davranışlarınız karşısında, tepkisel bir hareketle karşılaşmanız mümkün. Duygusal konularda yeterince güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz. Bugün, partnerinizi her anlamda sınavdan geçirebilirsiniz. Sonuç başarılı olacaktır.

Kova Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder