13 Mart 2011 Pazar

İbrahim Tatlıses Yaşıyormu

Kimi gazete başından vuruldu yoğun bakımda diyor, kimi gazete başını sıyırdı geçti diyor artık hangisine inanacağımızı şaşırdık. Güncellemeleri ve gelen haberleri burada paylaşacağım.

Haberturk.com.tr haberi

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Şişli Sanayi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu bir silahla başından vurulduğu iddia edilen Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Ameliyatı sona eren Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Hurriyet.com.tr haberi

ŞARKICI İbrahim Tatlıses Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası başından vuruldu.

Hastaneye kaldırılan Tatlıses’in durumunun ağır olduğu belirtiliyor. Stüdyo çıkışı yanındaki bir kadınla birlikte saldırıya uğrayan Tatlıses’e saldıran kişilerin siyah renkli bir otomobille olay yerinden kaçtığı söylendi.

ASİSTANI DA VURULDU

İbrahim Tatlıses'in asistanı Buket Çakıcı'nın da silahlı saldırı da omuzundan yaralandığı, aynı hastanede tedavi gören Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen İbrahim Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı ve şuurunun açık olduğu öğrenildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARA AİT BOŞ KOVANLAR BULUNDU

Tatlıses'in saldırıya uğradığı Büyükdere Caddesi üzerindeki Nurol Plaza önünde çok sayıda uzun namlulu silahlara ait boş kovan bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Milliyet.com.tr haberi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi yok. Tatlıses'in tedavisi sürüyor.
Beyaz TV'deki İbo Şov programının çıkışında saldırıya uğrayan Tatlıses hakkında Beyaz TV'den yapılan açıklamada kurşunun başını sıyırıp geçtiği ileri sürüldü.

TATLISES YOĞUN BAKIMDA!

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıktığı ve yoğun bakıma alındığı açıklaması yapıldı. Hastane yetkilileri Tatlıses'in durumu hakkında bilgi vermekten kaçındı.
Hastane önünde büyük bir kalabalık sanatçının durumunu takip ederken, basın mensuplarının da hastaneye yaklaşmasına izin vermiyor...

BUKET ÇAKICI DA VURULDU!

İbrahim Tatlıses'in asistanı Buket Çakıcı'nın da silahlı saldırı da omuzundan yaralandığı, aynı hastanede tedavi gören Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen İbrahim Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı ve şuurunun açık olduğu öğrenildi.

Gazetevatan.com haberi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Tatlıses Özel Levent Hastanesi'ne ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyat alınan ünlü sanatçı tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı. Tatlıses'in durumunun ciddi olduğu bildirildi

Sabah.com.tr haberi

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırı sonucu başından vurulduğu öğrenildi. Tatlıses'in durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında henüz bilgi edinilemedi.

Bu arada, Tatlıses sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

Kaynak : İbrahim tatlıses öldümü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder