29 Mart 2011 Salı

Survivor Ünlüler Gönüllüler izle

izle

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı “Survivor” tüm heyecanıyla devam ediyor.

Büyük ödülün 500 bin TL olacağı yarışmaya katılacak olan isimler arasında; Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Derya Büyükuncu, Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu, Asena ve Ebru Destan yer alıyor.. Katılan ünlülere rakip olarak halktan seçilen 7 kişi de “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de yarışacak.

Acun Medya tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenen Survivor, yeni konseptiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Dominik Cumhuriyeti’nden yapılacak yayınlarla seyircisiyle buluşacak olan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”‘de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler yarışacak.

YILAN YOK AMA TİMSAH VAR
Nihat Doğan’ın en çok yılandan korkarım demesi üzerine Pascal Nouma’da yılan ve köpek balığı fobisini itiraf etti. Bunun üzerine ünlülerin yılan ve köpek balığı fobisine cevap veren Acun Ilıcalı; “Yılan yok ama timsahlar varmış” dedi.

ALIŞTIRA ALIŞTIRA İKNA ETTİK
Survivor’a katılması için ünlüleri ikna etmek konusunda farklı bir yol izlediğini belirten Acun Ilıcalı, ada koşullarını birden bire kimseye anlatmadığını söyledi. Acun Ilıcalı; “Survivor’a davet edeceğimiz ünlülere ada şartlarını hemen söylemedik. Yüreklerine insin istemedim. Önce adanın güzel yanlarını anlattık. Birkaç toplantıdan sonra yavaş yavaş kendilerini bekleyen zorlukları öğrendiler” dedi.

HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?
Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşecek olan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”‘de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışacak. Survivor’a katılacak olan isimlerin arasında; Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Derya Büyükuncu, Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu, Asena ve Ebru Destan yer alıyor.

“Survivor Ünlüler-Gönüllüler” 2 Nisan’da Show TV ekranlarında..


Survivor Ünlüler Gönüllüler izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder