29 Mart 2011 Salı

Oğlak Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konular ve iş hayatına farklı bir bakış açısı söz konusu. Kişisel olarak yeni kaynaklar yaratmak sizin için önemli. Birikimlerinizi artırmak ve bütçenizi toparlamak konusunda kararlısınız. Aileden gelebilecek maddi kaynaklar ise sizi uzun vadeli planlara itmekte. Ekonomi yapmanız gereken bu günlerde gereksiz giderleri en aza indirmenizde fayda var.

Oğlak burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Rahat ve kendinden emin duruşunuz çevrenizde dikkat çekiyor. Ödemelerinizdeki aksaklıklar yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk kapınızı çalmak üzere. Sağlıklı beslenin, fırsat buldukça spor yapın.

Oğlak burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde enerjiniz, çevrenizdeki etki ve ilgi alanınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde ilgilenmez tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor. Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Tek taraflı değerlendirmelere son verme zamanı. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İş Yaşamı : İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanında iş çıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabilirsiniz.

Para Durumu: Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemeleriniz, yeni kaynaklarla sorun olmaktan çıkabilir.

Dikkat: Kuralcı ve düzenci karakteriniz, biraz gevşemeye elverişli konularda tutucu bir tavır sergileyebiliyor.

Oğlak burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanız rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz. Yönetici ruhunuz atağa kalkmış durumda ve bugün çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız. Rekabetçi yapınızı herkes anlayamayabilir ve siz, gizliliği tercih etmeyi yeğliyorsunuz.

Oğlak Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder