29 Mart 2011 Salı

Kova Burcu Nisan 2011 Aylık Burç Yorumu

Rezzan Kiraz Nisan 2011

Güneş astrolojik anlamıyla kişinin yaşam enerjisi ve bilinçli isteklerini elde etme gücü olarak son derece değerlidir. Güneşin burcunuzda seyrettiği zamanlar ise, bu güç iki misli artar. Bu ister aşk isterse genel yaşamınızı ilgilendiren konularda olsun farketmez, bireysel duruşunuz dışarıdaki insanlar tarafından gayet net anlaşılabilir. İşte bu durum ilgi görmenizi ve karşı cins üzerinde egemen olmanızı da sağlayabilir. yani hiç kimsenin üzerinizde denetim uygulamasına izin vermeden, kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek artık çok kolaydır.
Aşk olgusu ise böylesine güçlü olduğunuz dönemde sizin takdirinize kalmış gibidir. Yani ilişkinizin tüm ipleri elinizdedir veya yeni başlayacak bir ilişkide isteklerinizi ortaya koyabilecek gücünüz yüksektir. Sorunları olan bir beraberlik yaşıyorsanız bu enerji altında istekleriniz karşınızdaki kişinin bakış açısından farklı dahi olsa, gücü elinde bulunduran siz olduğunuz için kazanan kişinin de siz olması gayet açıktır. Tabi ki gökyüzünde her oluşum, diğer gezegensel hareketlerle değişime uğrayabilir.

Yani Güneş burcunuzda ilerlerken örneğin bu tarihlerde Merkür Oğlakta, Venüs Koç burcunda seyrini sürdürüyor olacak. Ve hepsinden önemlisi, yönetici gezegeniniz Uranüs, ikinci yöneticiniz Satürnle para evinizde karşıtlık oluşturacak. Durum böyle olunca aşk ve genel yaşam konularında, kendini güçlü bir şekilde ortaya koymayan siz, zaman zaman duraksama, düşünceli olma, agresif davranma veya deneyimsel ilişkiler yaşama konusunda farklı tepkiler verebilirsiniz.

İşte bu nedenle aylık yorumlar son derece titiz hazırlanmalı diye düşünmekteyim. Çünkü bu yorumlarda bütün enerjilerin özü ortaya konması gerektiği için(günlük yorumlarda enerjiler tek olarak analiz edilir) sizlerin de okurken bir bütün resme bakar gibi düşünmeniz lazımdır. Ne diyordum. İşte bu diğer gezegenlerinin enerjileriyle etkileşim halinde olan Güneş kimi zaman değişik reaksiyonlar vermenize neden olsa da, Güneşin her yıl sizin burcundan geçtiği süreç, kimlik duygunuzu ön planda tutmanızı sağlayacağından bana göre aşk konusunda beklenmedik tavırlar göstermeniz mümkün olabilir.

Fakat genel olarak bu gayet olumlu bir enerjidir. Kimsenin kararlarınıza müdahalede bulunmaması adına size güç verdiği gibi, karşı cins üzerinde fiziksel manada etkili olmanız, beğenilmeniz, çekici bulunmanızın kolay olduğu bir devredir. Benim bu enerji altında size tavsiyem eski bazı konuların veya ilişkinizin sorunlarıyla uğraşabileceğiniz bu dönemde gerçekçi hareket etmeniz ve sizin için en doğru kararı, duygularınızla değil mantığınızla vermenizdir.

Susan Miller Nisan 2011 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Kova burçları bu ay motivasyonunuz çok yüksek olacak, hayallerinizi gerçekleştirmek için daha inançlı olacaksınız. ikili ilişkilerinizde ilişkilerinizi daha ileri safhalara taşımak isteyeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken önemli bir konu eğer partneriniz ile ilişkiniz çok iyi değilse bu dönemde karşınıza çıkabilecek yeni kişilere gönlünüzü kaptırabilirsiniz.

iş hayatında ise kova burçları yüksek motivasyonlu ve hayata umutla pozitif bakıyorsunuz. Bu yönünüz size daima olumlu şeyler kazandırıyor.İş arkadaşlarınız size hayranlıkla bakıyor. Bu ay umutlarınızı kontrol etmeli ve biraz sabırlı olmalısınız aksi halde yeni bir işe kalkışabilirsiniz.Bu ay mümkünse ani kararlar vermekten kaçının.

Sağlık açısından ise kova burçları varis problemleriniz varsa tedaviye başlamak için çok uygun bir dönem.

Kova Burcu Nisan 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder