7 Mart 2011 Pazartesi

İstanbul Burun Estetiği

İstanbul Burun Estetiği

Güzelliğin artık yeni yolu nedir ? Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 evet budur doğru tahmin
Yazımız içerisinde en ince ayrıntısına kadar İstanbul Burun Estetiği konusunda bilgiye ulaşacaksınız.

Haberde kadın estetik cerrahların erkelere göre daha çok duygularını kullandıklarını belirtilmiş. Dr. Eser Aydoğdu bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?
Yine bu soruya kendi tecrübelerimden yola çıkarak cevap verebilirim. Şöyle ki hastalarım ameliyattan önceki anestezi, iğne gibi veya ameliyat sonrasında ağrım olur mu şeklindeki korkularına yönelik rahatlatıcı açıklamalar yapmak ve en önemlisi empati kurmak duygusallık sayılırsa evet kadın estetik cerrahlarda bu yaklaşıma daha sık rastlıyor olabiliriz.
Sadece Türkiye'de ya da başka bir yerde değil, dünyanın her yerinde kadın cerrah daha çok tercih ediliyor açıklaması için siz neler diyeceksiniz?
Genellikle erkeklerin egemen olduğu iş alanlarında kadınların bu kadar çok tercih edildiğini duymak gurur verici bir olay. Amerika'da ve Avrupa'da durum böyle iken Türkiye'de de artık kadın cerrahlar sıklıkla tercih ediliyor. Ve başarılarıyla gündeme geliyorlar.
Sizce erkek hastalar mı yoksa kadın hastalar mı daha çok kadın cerrahı tercih ediyor?
Ben kendi hastalarımla yaptığım sohbetlere dayanarak bu soruyu şöyle cevaplamak istiyorum. Kadın hastalarım onlara daha kolaylıkla empati yapabildiğimi ve kendilerini bir kadın cerrahın yanında daha rahat hissettiklerini söylüyorlar. Plastik cerrahiye başvuran erkek hastaların da kadın plastik cerrah tercih etme sebeplerinden birisi de estetik planlamayı bir kadın bakış açısıyla yapmalarını istemeleridir.
bu konuda söylemek istediğiniz bir şeyler varMI
Burun Estetiği
Öncelikle hem Mayo Clinic Plastik Cerrahi Bölüm Başkanı hem de bir erkek plastik cerrahın kadın plastik cerrahları övücü açıklamaları bir kadın cerrah olarak beni çok mutlu etti. Estetik cerrahi tıpla sanatın birleştiği bir bilim dalıdır. Hekimin cinsiyetinin çok önemli olmadığını düşünüyorum. Gerek cerrah erkek olsun gerek kadın olsun başarılı sonuçlar alındıktan sonra cerrahın cinsiyeti söz konusu olmamalıdır. Bu benim şahsi fikrim. Her zaman söylerim ki bir estetik cerrahın doktor ve sanat yeteneği olması dışında psikologluk yeteneğinin de gelişmiş olması çok önemlidir. Dr Craig Johnson'ın açıklamasında da belirttiği gibi ''kadın cerrahların işe duygularını katıyorlar'' ifadesinden de bunu anlayabiliriz. Ülkemizde çok değerli ve dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atmış hem kadın hem erkek estetik cerrahlar mevcuttur
Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 ile ilgili bilgilerin yer aldığı web sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011
Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 konusunda kafanıza takılan soruları gidermek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder