29 Mart 2011 Salı

Terazi Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi mutlu eden, hayatınıza renk ve hareket katan gelişmeler var. Yeni hobiler ve uğraşlarla vakit geçirmek sizi hoş zamanlar getirebilir. Yaratıcı alanda ise yaptıklarınızla dikkat çekebilirsiniz. Duygusal alandaki özgürlük ihtiyacınız artmakta. Sevgi ilişkilerinizde çok daha farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Zira aşk hayatınızda değişiklik arayışı içindesiniz.

Terazi burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaptığınız yatırımların doğal sonucu olarak yaptığınız borçları ödeyecek parayı kazanacağınız anlar geldi. Sevgiliniz bu aralar sıra dışı fikir ve hareketler içinde olsa da siz her zaman yere sağlam basmalısınız.

Terazi burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Belli ölçülerde kuraldışı bakışınız, bazı dayanışmaların dışında kalmanıza yol açıyor. Bugünlerde çok ortak yanlarınızın olduğu birini fark edeceksiniz. Bu durum, bugüne kadar birbirinize uzak kalışınızdaki sübjektif koşullanmaları su yüzüne çıkartacak. Sizi bu yakınlaşmada mutluluk bekliyor.

Aşk Yaşamı : Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde bırakma dönemi.

İş Yaşamı : Birkaç hedefi birden yakalama aceleciliğinden vazgeçmelisiniz. Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor.

Para Durumu: Dengeleri yerli yerine oturtmakta güçlük çekiyorsunuz. Parayla ilişkinizde daha gerçekçi olabilirsiniz. Bugünkü koşullar sergilediğiniz rahatlığa hiç elverişli değil.

Dikkat: Aşk yaşamınızda yeni gelişmeler söz konusu. Kendinizi farklı bir etkilenişime hazırlamalısınız.

Terazi burcu nun 30 Mart 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün karşıt burcunuzda ters ilerleyen Merkür, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var ve aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. Ay’ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizde sizden daha güçlü kişilere gereksinim duyacağınızı gösteriyor.

Terazi Burcu 30 Mart 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder