29 Mart 2011 Salı

Balık Burcu Nisan 2011 Aylık Burç Yorumu

Rezzan Kiraz Nisan 2011

Satürn Başak burcunda olduğu için ciddi ilişkiler, evlilik konusunda neredeyse kıskaç altındasınız. Yani yaşadığınız beraberlik veya karşınıza çıkan insanlar yoluyla ciddiyet ve sorumluluklar altında kalırken, burcunuzda ilerleyen Uranüs nedeniyle yeniliklerde bulunmak adına isyanlardasınız. Bir yandan doğru düzgün ilişki yaşamak, mutlu olmak isterken Satürn gezegeninin ağırlaştırıcı etkisi altında kayıplara uğramakta, ayrılıklar yaşamakta, beklenmedik sürpriz gelişmeler yüzünden bu son olsun diyerek yeni ilişkiler kurmakta veya ilişkinizi düzenlemekte zorluklar çekmektesiniz. Kimileriniz partnerinizin sağlık sorunu yüzünden yaşamınız çarpıcı bir biçimde değişirken bazılarınız boşanmakta zorlandığı için, yeni bir hayat kuramamakta.
Sizin yaşadıklarınız belki de bunlardan çok daha farklı da olabilir. Hatta örnekleri yazmaya kalksam sanırım sayfalar dolar, ki bu durum sizi sıkmaktan başka bir işe yaramaz. Burada önemli olan yaşadığınızın içeriğinden ziyade, ne yapmaya çalışmanız gerektiğinde yatıyor. Yani çıkış yolu varsa, kişi karanlıktan pek ürkmez veya süresini bilirse dayanmaya çalışır.Bu durum gösteriyor ki, ilişki anlamında önümüzde zorlu aylar var. Tabi ki bu durum her gün ızdırap çekmemiz anlamına gelmiyor.

Yapmamız gereken bu enerjiyi nasıl ve ne şekilde olumlu kullanabiliriz. Benim her zaman üzerinde durduğum nokta bu olmuştur. Astrolojiye bakış açım, enerjilerin yaratacağı olumlu olumsuz durumları sizinle paylaşmak ama nasıl kullanacağınızı da size bildirmektir. Uygularsınız veya uygulamazsınız. Özgür iradenize bir danışman olarak karışma yetkim yok. Ayrıca doğum haritalarınızı bilmediğim için size olabilecek yansımasında bilme imkanım yok. Fakat şu var ki, bu enerjinin istisnalar kaideyi bozmaz bakış açısıyla sizin burcunuza olan yansımasını söylemek de benim görevim.

Gelelim neler yapabileceğimize. Öncelikle 5 Nisan tarihinde oluşacak bu enerji, özgürlüğün sınırlanması, fiziksel gerilim ve ilişkilerde anlaşmazlık şeklinde belireceğinden size düşen, eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa ve artık sürmesi mümkün değilse bu çatışmalara bir şekilde son vermek ve yeni bir hayat kurabilmek için cesur olmak. Kararsız kalmak veya belki düzelir diyerek hala sürdürmeye çalışmak, kendinize yapacağınız en büyük zulüm olur. Eğer siz bunu yapmak niyetinde değilseniz o zaman yaşayacağınız olaylara kızmaya kader demeye hakkınız olabilir mi? tabi ki hayır.

Kangren halini almış bir ilişkinin kime faydası olur ki, ya kesip atılır veya aynı acıyla yaşanmaya çalışılır. Bir gün gelir artık dayanmaz imkansız olur. O zaman ne yapmalısınız. Kendinize bir yol çizmelisiniz. Biliyorum bazı öyle durumlar var ki, ne ayrılmak mümkün ne de bir destek görmek. Fakat insan gerçekten kararlı olabilirse, yenemeyeceği zorluk yoktur diye düşünüyorum. Kendi mucizeleri yaratan o kadar çok insan var ki. Onlar da başta zorlanmışlardır muhakkak ama şimdi yeni bir yaşamın kucağındalar.

İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı ise doğal olarak belli bir ürkeklik ve güvensizlik sonucu beraberlik yaşamak istememe veya daha en başında ayrılık çanlarının sesini duyuyor gibi olmanızdır. Oysaki bana göre, her ilişki kendi tarihi yazar. O zaman ilişkiyi ayrılık kelimesiyle baştan yaftalamak yerine gerçekçi düşünmek ve hareket etmek, beraberliğin ilk safhalarda kendinizi ve ne istediğinizi, nasıl bir ilişkinin sizi mutlu edebileceğini partnerinizle açık açık konuşmak olmalıdır. Bir başka önerim ise, ilişkiyi en başında aşırı idealize edenlere. Bu yönde düşünen sevgili Balıkların da, gerçekçi düşünmeleri, partnerlerini görmek istedikleri gibi değil mantıklı ve gayet net bir şekilde analiz etmeleridir. Bu daha sonra yaşanabilecek hayal kırıklıklarının da önüne geçebilir.

Susan Miller Nisan 2011 Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan ayı Balık burcuna uyanışlar, heyecanlar, yeni fırsatlar daha fazla özgürlük ihtiyacı sunuyor. Gelişmeleri değerlendirmek size bağlı. Bu yıl eski korkulardan ve düşünce kalıplarından sıyrılma imkanı bulacaksınız.

Balıklar için olumlu yada olumsuz değişimlerin bir arada olduğu bir yıl. Sıkıntılı oldukları konularda beklenmedik sevinçler yaşarken, özellikle yüksek tempo ve aktivite gerektiren konularda enerjilerinde düşüşler gösterebilirler.

12 Nisan’dan sonra kendinizi ifade ederken o harikulade sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanmanız ve ortaya koymanız hiç de zor olmayacak. Bu yıl aceleci kararlar almamaya çalışın.

Ruhsal yaşama çok önem veren balıklar için yaşamın ruhsal derinliği çok önemlidir. Siz, ruhsal zenginlik arayışınızı sınırsız kılmayı çok seviyorsunuz. Bu yılda ruhsallığınız derinleşmeye devam ediyor. Geçen aylarda bilgi birikimine yaptığınız yatırımlar bu ay meyvelerini vermeye başlayacak.
20 Nisan’dan sonra, daha gerçekçi kararlar verme potansiyeliniz oldukça yüksek. Bu yıl kariyerinizle ilgili yurt dışı seyahatleriniz olabilir.

Aile ve duygusal konularda huzursuzluklar ve çalkantıların olduğu, hem sevinç hemde üzüntüleri içinde barındıran bu ay aşırı heyecanlara kapılmamanızda yarar var.

Sağlık durumunuzda ise 6 Nisan’dan sonra diş ağrısı çekebilirsiniz.Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bi durumunuz varsa bu ay sağlık üzerinizde duracaksınız

Balık Burcu Nisan 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder