19 Ağustos 2011 Cuma

Yay Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Size yeni hevesler ve yaratıcı olma arzusu getiren fırsatlar var. Yaptıklarınızla göz doldurmak, başkalarının dikkatini çekmekten yanasınız. Zira daha özgür hareket etmeniz yaratıcı çalışmalarda olumlu sonuçla getirecektir. Duygusal hayatınızda yaşanan hareketlilik ise yeni ilişkilere dikkat çekiyor. Farklı hobilerle ilgilenerek günü tamamlama şansınız var.

Yay burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun bir günde değilsiniz. Size ışık tutacak gelişmeleri takip ettikten onra işinizle ilgili stratejiyi belirlemelisiniz. İçe dönük yaşama isteğinizin iyice arttığı bir dönemden geçiyorsunuz.

Yay burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Enerjiniz çok düşük. Gün içinde yapmanız gereken işleri erteleyebilirsiniz. Üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik olabilir. Arkadaş çevrenizde aslında çok seviliyorsunuz. Fakat son günlerde arkadaşlarınızdan da çok koptunuz. Bugün onlarla buluşma fırsatınız olursa, değerlendirin.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda rutin ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Ruhsal durumunuzu sevgilinizden gizlemek isteyeceksiniz fakat bunu başarmakta oldukça zorlanacaksınız.

İş Yaşamı : Son zamanlarda işyerinizde gözden düştünüz. Çalışmalarınızı aksatmanız buna en büyük neden oldu. Bir an önce kendinizi toparlamalısınız ve eski performansınıza kavuşmalısınız.

Para Durumu: Taksitli alışverişlerden uzak durmalısınız ve daha çok acil ihtiyaçlarınız üzerinde yoğunlaşmalısınız. Para harcamayı bir zevk haline getirmekten kaçınmalısınız.

Dikkat: Daha önceden aldığınız bazı kararları istediğiniz gibi uygulamanız zor olacaktır ve bu sizin çeşitli şüpheler içine girmenize yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

Yay burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.


Yay Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder