19 Ağustos 2011 Cuma

Kova Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz konulara yönelebilirsiniz. Zira düşüncelerinizde yenilenme yaşamanızın zamanı. Zihinsel olarak yeni çalışmalar içinde bulunmak, eğitim hayatınız değişik bir açıdan değerlendirmek söz konusu. Hareket ve ziyaretler güne canlılık katarken, yeni haberler olumlu sonuçlar getirecek.

Kova burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizdeki başarılarınız nedeniyle kendinizle onur duyun. Harika bir gün geçireceksiniz. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Maddi zolarak rahata kavuşmak için sabırlı olun.

Kova burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gün içinde zaman zaman gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle fikir anlaşmazlığınız var. Bu anlaşmazlıklar bugün su üstüne çıkabilir. Sorunları fazla uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Ne kendinizin ne de başkalarının keyfini kaçırmayın.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinizle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir. O size zaten her konuda destek oluyor.

İş Yaşamı : İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız. Bu size bazı dezavantajlar sağlıyor.

Para Durumu: Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Dikkat: Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

Kova burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenemeyen harcamalar da söz konusu olabilir.


Kova Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder