23 Ağustos 2011 Salı

Balık Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Haftanın ilk günü ev ve yakınlarla daha fazla ilgilenme gereği duyacaksınız. Aşırı hareketlilik olabileceği gibi, duygusal alanda kendinize karşı daha özenli davranmanız gerekebilir. Elinizdeki maddi kaynakları değerlendirmek konusunda ise aceleci olmamalısınız. Yerleşimi içine alan zorunlu koşturmacalar sizi her açıdan planlı olmaya zorlayacak.

Balık burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Önünüzde beliren karanlık tünele girmekten çekiniyorsunuz. Zekanız ve cesaretiniz size ışık olacaktır. Yeni tanıştığınız kişilerle geliştireceğiniz ilişkiler size sağlam bir iş zemini hazırlayacak. Aşkta hiçbir hareket yok.

Balık burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevrenizle ilişkilerinizin gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlerisini göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş çevrenizden destek görebilir hatta onlarla hareket edebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

İş Yaşamı : Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve bu iş yaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Para Durumu: Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Ancak bu uzun vadede sizin için zararlı olabilecektir.

Dikkat: Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. Harekete geçmek için fazla beklemeyin.

Balık burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Daha sonra duygularınızda anılar önem kazanacak. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız.


Balık Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder