23 Ağustos 2011 Salı

Oğlak Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Günlük işlerin ve çalışma koşullarının hareket kazandığı şartlar var. İş hayatında aşırı zorlandığınız bu dönem gereken çabayı göstermelisiniz. İşe ait sorumluluklar karşısında hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Değişik teknikler geliştirerek var olan becerilerinizi ortaya koymalısınız. Ayrıntılar ve organize olmanız gereken yeni işleri ilerletmekte zorlanacasınız.

Oğlak burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi tamamen işinize verdiğiniz için hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olacak. Sevdiğiniz insana karşı daha sevecen olmaya gayret edin.

Oğlak burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yeni konulara duyduğunuz ilgi, sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Yabancı ortamlarda bulunmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün planlamalar yapmak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş Yaşamı : Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Para Durumu: Maddi konularda bugün oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapacaksınız fakat dikkatli olmalı ve bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Dikkat: Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız.

Oğlak burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz.. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.


Oğlak Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder