19 Ağustos 2011 Cuma

Balık Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Para kazanma kapasitenizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Daha kararlı hareket edebilecek durumdasınız. Kaynaklarınız sağladığınız alanlar değişikliğe uğrarken, gelir gider dengenizde ani sürprizler söz konusu. Aşırı güven kaynaklarınızı değerlendirmek konusunda zarar verici olabilir. Bütçenizi sağlam kılmalı, ekonomi yapmalısınız.

Balık burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eğer yanınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorsa onları kırmadan elinizden geldiğince nazik davranarak yol göstermeye çalışın. Paranızı akıllıca harcamalısınız. sevdiğiniz kişininin sorunlarıyla ilgilenmelisiniz.

Balık burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

İş Yaşamı : Bugün iş yerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Para Durumu: Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Dikkat: Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

Balık burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Olabilecek yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor. Önemli konuları kolayca çözeceksiniz.İş disiplininiz size başarıyı katlayarak getiriyor.


Balık Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder