23 Ağustos 2011 Salı

Kova Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Dışadönük çalışmalar ve hareketli zamanlar sizi beklemekte. Başkaları ile olan sosyal paylaşımlarınızı keyifle yaşayabilir, yaratıcı alanda pek çok yeni denemeler yapabilirsiniz. Sonuçlarının olumlu göründüğü bu çalışmalar size güzel fırsatlar getirecektir. Hayatın pozitif yanları yanında, aşk ilişkilerinde akıcı gelişmelerden mutluluk duyacaksınız.

Kova burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sırf inat uğruna yaptığınız çılgınlıkların bedelini hep masumlara ödetiyorsunuz. Sorumluluk gerektiren bir kişiliğe bürünmezseniz yalnız kalabilirsiniz. Açacağınız iş yeri için heyecanlı günlerdesiniz.

Kova burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Coşkulu yapınız ikili ilişkilerde fazla beklenti içine girmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabileceğiniz konulara eğilerek ortak kazanç sağlamanız mümkün. Bir süredir beklediğiniz bir haber ya da paket bugün size ulaşabilir. Aile çevrenizde daha paylaşımcı olmanız beklenebilir.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

İş Yaşamı : Bugün iş konusundaki aktiviteniz oldukça yoğun olacaktır. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Ortak bir iş yapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Böyle bir durumda özverili davranmalısınız.

Para Durumu: Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır.

Dikkat: Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

Kova burcu nun 23 Ağustos 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.


Kova Burcu 23 Ağustos 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder