18 Şubat 2011 Cuma

İstikbal Yemek Odası Takımları

İstikbal 2011 Trend mobilya kataloğunda yer alan yemek odası takımlarını sizler için bir araya derledik.

 Cadorna Yemek Odası
İstikbal Cadorna Yemek Odası takımı ahşap malzemesinin  cazibesine ek olarak estetiğin vurgulandığı lüks bir takımdır. Her günün ayrı zevkini yaşatacak yemeklerin lezzetini değiştirecek stilde yemek oldası Cadorna, şıklığını lake yapısından, antik gümüş renkli fitillerden almaktadır. Açılıp kapanır masası ile takıma eşlik eden aynası ev dekorasyonuna öncülük ediyor. Geceleri ise gümüşlük ile vitrin üzerinde bulunan uzaktan kumandalı Led ışıkları sayesinde romantizmi yaşıyacaksınız.

Elegant Yemek Odası
İstikbal Elegant Yemek Odası takımı daha modern ve şık evler için kullanılabilecek yapıda üretilmiştir. Yaşam alanı içerisindeki ortamın daha zevkli bir alan içerisinde olup yemeklerin lezzetini değiştirecek yemek odası arıyorsanız Elegant serisi sizler için büyük bir fırsat olacaktı. Siyah rengin lake malzemeler ile uyumu zarif dokunuşların modernliğini vurguluyor. Oval aynası ile bütünleşen büfesi içerisinde karışık simgeleri taşıyan bölmeleri ve masa ayağı altındaki gizli dolap yaşam alanlarınızı daha kolay hale getiriyor. Vitrin, plazma Tv ünitesi ile Elegant masa sandalye takımları özgün bir tasarım olma niteliğindedir.

Royal Yemek Odası
İstikbal Royal Yemek Odası takımı fonksiyonel yapıda geniş salonlar içerisinde kullanılabilecek bir modeldir. Birbirine zıt düşünülmüş renklerin çarpıcı görüntüsüne ev sahipliği yapan Royal takımı metal şeritleri ile estetik kulpları sadeliği ön planda tutup zengin görünüm sağlıyor. İnce detaylara yer verilmiş yemek odası modern plazma Tv ünitesi, estetik büfe, vitrin ile aynası ile ev tasarımı içerisinde şıklığı ile odaları kuşatmaya hazır.

yemek11 İstikbal Yemek Odası Takımlarıyemek21 İstikbal Yemek Odası Takımlarıyemek31 İstikbal Yemek Odası Takımları


İstikbal Yemek Odası Takımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder