2 Şubat 2011 Çarşamba

14 Şubat Sevgililer günü hediyesi


14 Şubat‘a şunun şurasında 2 haftadan  daha az bir süre kaldı. 2011 Yılı 14 şubat‘ ı sevgilisiyle birlikte geçirecekler için biraz piyasa araştırması yapalım ve hediyeler tanıtalım istedik.


14 şubat sevgililer günü hediyeleri ‘ ni tanıtmaya başlamadan önce sevgililer günü hakkında biraz bilgi verlim isterseniz. Bilginin fazlası zarar vermez sanırım.


İnternetin özgür ansiklopedisi wikipedia dan ”arakladığımız” pardon aldığımız bilgilere dayanarak’ tan



Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gün. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda “Aziz Valentin Günü” (İngilizce: St. Valentine’s Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.


Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.


Bizde hersene olduğu gibi bu senede sevgiller günü ‘ nü önemsemeyenler tayfasında yer almaya devam edeceğiz. Bizim sevgmizi bir ömre sığdıramıyoruz kaldı ki bir güne sığdırıp ta hayal kırıklığımı yaşatalım




Hiç kimse kızmasın ama nacizane bakış açımla erkekler ve kadınlar için farklı sevgiller günü hediyesi teklifim var.


Bayan için sevgililer günü hediyesi :


Bir bayana klasikleşmiş olarak sevgililer günü ‘ nde kırmızı gül vermezseniz ayıp etmiş olursunuz, hatta ayıp değil resmen sevgilinize küfretmiş sayılırsınız. Bunun için öncelikli olarak ne yapıyoruz ? Sevgililer gününde bayanlar için muhakkak kırmızı gül hediyesi alıyoruz. Hatta ben sizin yerinizde olsam şimdiden saksıda gül alır yetiştirmeye başlarım. Hem çok daha güzel hemde çok daha taze olur ve bir o kadarda ucuz :) ) Malum sevgililer gününde çiçek siparişi vermek istediğiniz zaman bir hayli öpülüyorsunuz. Öpülüyorsunuz dedimde aklıma ne geldi ; bu kırmızı gülü sevgilinize verirken sıcak, içten bir öpücüğü kesinlikle ihmal etmeyin. Öyle odun uzatır gibi uzatmayın ne kadar eski birlikleliğiniz olursa olsun ilk günün heyecanını yaşatmayı deneyin bu fazlasıyla yetecektir. Ekstradan eften püften bir iki tane kolye, küpe tarzı takı aldığınız zaman ise  duble duble katlanacaktır sevgilinizin mutluluğu.


Erkek için sevgililer günü hediyesi :


Bu zamana kadar tarafımıza pek hediye alınmadığı için bilemiyorum erkeklere ne tarz hediyeler alınır. Ama klasikleşmiş türk erkeği için hediye alacaksanız ateşli bir öpücük, ateşli bir gece, sonracıma güzel bir yemek, bir maç bileti, tuttuğu takımın forması mükemmel seçim olacaktır.


Fırsat buldukça bu konu hakkında yazmaya devam edeceğim. Konunun sonlarına doğru mizahın dozajını biraz aşmış olabilirim, siz bana aldırış etmeyin.  Sevgililer Gününde Sevgilinizle birlikte güzel bir sevgililer günü geçirmenizi diliyorum.


14 Şubat Sevgililer günü hediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder