12 Temmuz 2011 Salı

Yengeç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin için yorucu çalışmaların öne çıktığı söylenebilir. Günlük düzeninizi aksatabilecek gelişmeleri görerek hareket etmenizde yarar var. Detaylar ve hizmet etmeniz gereken uğraşlar karşısında sağlam durmanız lazım. Duygusal olarak sizi huzursuz edecek iş ilişkileri sağlığınızı zorlayabilir. Hassas olduğunuz bu günlerde dikkatli olmalısınız.
Yengeç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size yapılacak iş öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici de olsa sıkıntı yaşayacaksınız. Sağlıklı yaşam için spor yapın. Beklediğiniz müjdeli haber birkaç gün gecikebilir.
Yengeç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Öncelikle kendi sorunlarınızdaki abartıları görmeniz yararlı olacak.

Aşk Yaşamı : Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş Yaşamı : İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz, doğru bir tespite benzemiyor.

Para Durumu: Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz, bunu dengelemelisiniz.

Dikkat: Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.
Yengeç burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Değişken bir ruh hali içindesiniz. Düşüncelerinizi iyi niyetli yaklaşımlarınızla gerçekleştirecek ve özgürlüğünüzü sorgulayacak konular üzerinde yoğunlaşmak isteyeceksiniz Beklediğiniz haberlerin sizin istediğiniz yönde olumlu bir şekilde gelişmesi, motivasyon yönünden daha da güçlendirecek. Risk alma konusunda acele etmemelisiniz.


Yengeç Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder