12 Temmuz 2011 Salı

Terazi Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede olup bitenler ve iletişim konuları sizi meşgul edecek. Yeni haberlerle olumlu düşüncelere yönelebilirsiniz. Zira eğitimle ilgili planlarınız artık hız kazanmaya başlıyor. Yenilikler yapmak, başkalarından destek görmek konusunda önemli şanslarınız olacak. Bugün kardeşlerle ilişkiler açısından gergin zamanlar öne çıkabilir. Biraz esnek olmalısınız.
Terazi burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Genç kuşakla yaşadığınız ihtilafta bazen kusurlu olduğunuzu görmeniz gerekir. Teknoloji ve yeni dünya kriterlerine ayak uydurmalısınız. Sevdiğiniz kişinin yaşadığı sorunları çözmesine yardımcı olun.

Terazi burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı nedenlerle ama yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir. Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz.

Aşk Yaşamı : Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor olabilir. Partnerinizin birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde haklılık payı olabilir.

İş Yaşamı : İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınız iş yolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Para Durumu: Paranın idaresindeki yetenekleriniz, size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere toplu bir para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli gibi görünüyor.

Dikkat: Önümüzdeki günlerde titiz ve kararlı olmanız gerekecek görüşmeleriniz olabilir.
Terazi burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Venüs’ün Yengeç’te yer alması, duygusal olmanıza neden oluyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz.


Terazi Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder