12 Temmuz 2011 Salı

Aslan Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Dışadönük olabileceğiniz olumlu bir gün. Artık kendi isteklerinizin peşinden koşmakta kararlısınız. Hayatın keyifli yanlarını yaşamak yanında, yaratıcı alanda çarpıcı sonuçlar alacaksınız. Kendinizi başarıya odaklı hissettiğiniz bu dönem çocuklarla ilişkiler açısından hareketli zamanlar var. Onların getirdiği sorumluklar iyimser biçimde aşılacak.

Aslan burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında yükselen başarı grafiğinizi engellemek için bazı kişiler şimdiden harekete geçtiler bile. Tedbirinizi alın. Yaşadığınız mekanda yenilikler yapmanızın zamanı geldi. Dostlarınızı kırmamalısınız.
Aslan burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçinizde müthiş bir eğlenme ve harcama isteği var. Bu isteğinize uygun ortamlardan bugünlerde uzak kalmanız yararlı olacak. İlerleyen saatlerde yaşayacağınız bir buluşma, bütün bir haftaya yetecek mutluluklar getirebilir. Herkes tarafından eli sıkı biri olarak bilinirken, bugün dostlarınızı şaşırtacak davranışlarda bulunabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

İş Yaşamı : Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz bir iş yaşamı sunmaya elverişli. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Para Durumu: Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir. Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Dikkat: Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak
Aslan burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Çevrenizde daima size inanan dostlarınız olsun istiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız yanıtsız kalmayacağından emin olmak isteyeceksiniz. Bugün birçok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.


Aslan Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder